Tarinani

Hei! Olen Marika Auvinen, innovatiivinen ja luova matkailualan innovaattori!

Matkailu ja etenkin yöpyminen hotellissa tai hostelleissa, on aina inspiroinut minua. Se tunne,kun avaa huoneen oven, hotelliin tai vaikkapa dormi-huoneeseen, on aina yhtä jännittävä, mitä oven takaa oikein löytyy?

Matkailuala oli minulle varma valinta jo nuorena ja olen hakeutunut töihin mitä erikoisimpiin matkakohteisiin ympäri maailman, Hangosta Nordkapp -akselille, sekä esimerkiksi Australiaan ja Kanadaan. Lisää työkokemuksestani löytyy LinkedInistä , alla olevasta esittelyvideostani sekä cv:stäni, jonka voit ladata sivun alalaidasta.

Työurallani olen tottunut työskentelemään kansainvälisissä työyhteisöissä ja sesonkityön avulla olen päässyt työskentelemään mahtavissa matkakohteissa ympäri maailman, sekä päässyt kokemaan erilaisia toimintamalleja. En kyllä osaa kuvitella, että vaihtaisin alaa!

Opintojen kautta kohti yrittäjyyttä

Olen Yamk- opinnoissani keskittynyt myyntiin, innovointiin sekä yrittäjyyteen. Osallistuin syksyllä 2019 Entrepreneur Word Cup– start up kisoihin Saudi-Arabiassa. Menestystä ei kisoissa tullut, mutta monta uutta kokemusta kylläkin!

Lisäksi olen opiskellut pyörämatkailun kehittämistä sekä vastuullista matkailua. Olen myös ottanut oman digiloikan mm. aloittamalla blogin ja tämäkin sivu on syntynyt osana OAMK:n Digitarinat-kurssia! Keväällä 2020 olin myös Erasmus- opiskelijavaihdossa Wienissä, kartuttamassa lisää kansainvälistä osaamistani. Voit katsoa vaihdostani esityksen täältä. Wien on ihana kaupunki!

Näistä uskomattomista kokemuksista seuraava askel olisi hypätä kohti yrittäjyyttä. Haluan auttaa matkailualan yrityksiä kehittämään palveluitansa ja tuotteitansa sekä innovoimaan uutta!

Yrittäjäksi alkaminen kuitenkin vaatii rohkeutta, hyvän liikeidean, verkoston ja näitä asioita tällä hetkellä aktiivisesti myös työstän.

Ota rohkeasti yhteyttä ja verkostoidutaan vaikkapa LinkedInissä!

Tässä vielä CV:ni:

Innovatiivisen terveisin,

Marika Auvinen